«Όσο κρατάει ένα καφεδάκι» - Μικρές ιστορίες για μεγάλες στιγμές

Ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες συναισθήματα, σε απλή γλώσσα

Το βιβλίο με τίτλο «Όσο κρατάει ένα καφεδάκι» της Ντία Σιάτου είναι μια συλλογή σύντομων, ανθρώπινων ιστοριών που διαβάζονται όσο κρατάει ο καφές σου. Οι ιστορίες αγγίζουν καθημερινά συναισθήματα όπως η αγάπη, η νοσταλγία, ο πόνος, και η χαρά, δημιουργώντας γλυκές αναμνήσεις για τους αναγνώστες. Από έρωτες καλοκαιριού σε ελληνικά νησιά, μέχρι ταξίδια επιστροφής στις ρίζες και συγκινητικές οικογενειακές στιγμές, η κάθε ιστορία έχει τη μαγεία να σε ταξιδεύει νοερά μέσα σε λίγες σελίδες.

Η συγγραφέας, μέσα από μια απλή και κατανοητή γραφή, μας μεταφέρει σε φανταστικούς κόσμους που φέρνουν κοντά μας στιγμές και εικόνες γεμάτες συναισθήματα. Κάθε ιστορία μπορεί να γίνει προσωπικό ταξίδι για τον καθένα από εμάς, θυμίζοντάς μας πόσο δυνατή είναι η σύνδεση με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ας πούμε μερικά λόγια για τη συγγραφέα: 

Η Ντία Σιάτου είναι μια πολυτάλαντη δημιουργός από την Αθήνα, με πτυχία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον τομέα της διαφήμισης, ενώ η αγάπη της για τις τέχνες και τη λογοτεχνία την ακολουθεί από την παιδική της ηλικία. Συγγραφέας και καλλιτέχνης, έχει διακριθεί με βραβεία, ενώ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις γλυκές και ανθρώπινες ιστορίες της, που αγγίζουν συναισθήματα και αναμνήσεις.

Το βιβλίο μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν, από το link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.6 MB
Σελίδες: 40
Κατασκευαστής: Ντία Χ. Σιάτου
Πηγή: ebooks4greeks.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια