Ολυμπιακός - Άρης: Δες δωρεάν τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League

Ολυμπιακός - Άρης: Δες δωρεάν τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη δράση του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην έδρα τους και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την όχι και τόσο καλή εμφάνιση με τη Ζαλγκίρις στην EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ως στόχο τη βελτίωση της ομάδας του, ειδικά μετά το αδύναμο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, και θα επιδιώξει να δει καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του στο σημερινό αγώνα.

Ο Άρης, από την πλευρά του, θέλει να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας, όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ με μόλις 59 πόντους στο ενεργητικό του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να δείξει περισσότερη επιθετική αποφασιστικότητα αν θέλει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να αποφύγει ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, με τη γνώριμη φωνή του Βαγγέλη Ιωάννου να συνοδεύει τη δράση. Το ματς αποτελεί πρόκληση και για τις δύο ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, ενώ ο Άρης επιδιώκει να διορθώσει την πορεία του μετά την κακή αρχή στο πρωτάθλημα.

Για να παρακολουθήσεις το παιχνίδι από το διαδίκτυο, μπορείς να ακολουθήσεις το σύνδεσμο: Ολυμπιακός - Άρης (Ζωντανά)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal