«Λογική και Πίστη: Η αέναη σύγκρουση» - Δωρεάν διήγημα από τον Κυριάκο Οικονομίδη

Ένα φιλοσοφικό διήγημα για την αιώνια σύγκρουση πίστης και λογικής

Καλώς ήρθες στον κόσμο του Άρη, ενός νεαρού επιστήμονα που δοκιμάζει τα όρια της πίστης και της λογικής στην αιώνια αναζήτηση της αλήθειας. Στο διήγημα «Λογική και Πίστη: Η αέναη σύγκρουση», ο Άρης σε παρασύρει σε ένα ταξίδι στοχασμών και αμφιβολιών, όπου κάθε απάντηση είναι ένα βήμα πιο κοντά στο άγνωστο. Μέσα από τον φιλοσοφικό του αγώνα, διαφαίνεται ο διαχρονικός διάλογος ανάμεσα στην επιστήμη και τη θρησκεία, στην απόδειξη και στην πίστη, στην ανάγκη του ανθρώπου να κατανοήσει τον κόσμο του.

Αυτή η ιστορία απευθύνεται σε όσους δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν, σε εκείνους που βλέπουν την αλήθεια ως έναν δρόμο γεμάτο αβεβαιότητες και ανεξερεύνητα μονοπάτια. Αν λοιπόν, η αναζήτηση σε μαγεύει περισσότερο από τον προορισμό, τότε αυτό το βιβλίο θα σου μιλήσει στην ψυχή.

Μπορείς να κατεβάσεις το βιβλίο εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή από το download link που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.0 MB
Σελίδες: 8
Συγγραφέας: Κυριάκος Οικονομίδης
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια