Goodtime Pomodoro Timer - Απλοποίησε την παραγωγικότητά σου χωρίς αποσπάσεις

Παρακολούθησε την παραγωγικότητά σου με το Goodtime

Το Goodtime Pomodoro Timer είναι μια μινιμαλιστική και ανοικτού κώδικα εφαρμογή που προσφέρει έναν ιδιαίτερο τρόπο διαχείρισης χρόνου για όσους δυσκολεύονται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ή θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Εμπνευσμένη από τη μέθοδο Pomodoro, η εφαρμογή δίνει έμφαση σε διαστήματα έντονης δουλειάς με μικρά διαλείμματα, για να αποφύγεις την εξάντληση και να αυξήσεις την απόδοσή σου.

Βασικές Λειτουργίες

Απλό και καθαρό περιβάλλον
Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη με έμφαση στην απλότητα. Δεν έχει περιττά μενού και λειτουργίες που κουράζουν, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σου από τον στόχο σου.

Ευέλικτα χρονόμετρα
Μπορείς να ρυθμίσεις τη διάρκεια της εργασίας (ή της «pomodoro») και των διαλειμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Αν είσαι αρχάριος, τα 25 λεπτά εργασίας και τα 5 λεπτά διαλείμματος είναι η προτεινόμενη διάρκεια.

Υποστήριξη για στατιστικά και στόχους
Το Goodtime κρατά ιστορικό για να βλέπεις πόσα «pomodoros» έχεις ολοκληρώσει καθημερινά και να θέτεις στόχους. Αυτό το χαρακτηριστικό σε βοηθάει να παρακολουθείς την πρόοδό σου με αριθμητικά δεδομένα.

Μαύρο και λευκό Theme
Επίλεξε ανάμεσα σε σκούρο και φωτεινό θέμα για να έχεις την εμπειρία που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σου ή στο περιβάλλον εργασίας σου.

Χωρίς διαφημίσεις και χρεώσεις
Το Goodtime είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις που αποσπούν την προσοχή, πράγμα που είναι σπάνιο για εφαρμογές αυτού του είδους.

Δυνατότητα αναγνώρισης παύσεων
Αν πας να απομακρυνθείς από την εργασία σου για κάποιο λόγο, η εφαρμογή μπορεί να «καταλάβει» την παύση και να σε ειδοποιήσει για να επιστρέψεις.

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής
  • Ιδανική για συνεχή χρήση, αφού δεν περιέχει διαφημίσεις και χρεώσεις, κάτι που επιτρέπει την απρόσκοπτη εμπειρία.
  • Ιδανικό για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους χρήστες της μεθόδου Pomodoro, καθώς τα χρονικά διαστήματα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα.
  • Δεν απαιτεί πολύπλοκες ρυθμίσεις, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως.

Σημεία προς βελτίωση
  • Απουσία προηγμένων λειτουργιών (όπως συγχρονισμός με ημερολόγιο), που πιθανόν να εξυπηρετούσαν χρήστες με πιο απαιτητικά προγράμματα.
  • Δεν προσφέρει υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες, οπότε όσοι δεν καταλαβαίνουν αγγλικά μπορεί να δυσκολευτούν.

Γιατί να τη χρησιμοποιήσεις

Αν ψάχνεις έναν απλό τρόπο να διαχειριστείς τον χρόνο σου χωρίς υπερβολικά στοιχεία που θα σου αποσπούν την προσοχή, τότε το Goodtime Pomodoro Timer είναι για σένα. Η φιλοσοφία του είναι «Keep it simple», κάτι που βοηθάει πολύ όσους έχουν την τάση να αποπροσανατολίζονται εύκολα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την εφαρμογή την έχουν κατεβάσει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες και η κριτική βρίσκεται σε αδιανόητα επίπεδα της τάξεως των 4.7/5 αστεριών. 

Έκδοση: 2.6.2
Μέγεθος: 7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6+
Κατασκευαστής: Adrian Cotfas
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια