Δύο εντυπωσιακά Δωρεάν παιχνίδια αυτή την εβδομάδα στην Epic Games

Empyrion - Galactic Survival: Εξερεύνηση γαλαξιών και κατασκευή βάσεων στο νέο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games

Αν είσαι fan των δωρεάν παιχνιδιών από την Epic Games, τότε αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείς με τα δύο νέα παιχνίδια που προσφέρονται χωρίς χρέωση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2024. Τα παιχνίδια είναι τα «Empyrion - Galactic Survival» και «Outliver: Tribulation», καλύπτοντας διαφορετικά γούστα.

Το «Empyrion - Galactic Survival» είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης και εξερεύνησης σε ανοιχτό κόσμο, όπου οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν βάσεις, να δημιουργήσουν όπλα και να εξερευνήσουν γαλαξίες, αντιμετωπίζοντας εξωγήινους και εχθρικές παρατάξεις. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία από RPG, simulation και sandbox gameplay, επιτρέποντάς σου να δημιουργήσεις τον δικό σου δρόμο μέσα σε έναν τεράστιο διαστημικό κόσμο.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το «Outliver: Tribulation», ένα survival horror βασισμένο στην αφρικανική μυθολογία. Παίζεις ως μια στρατιωτική ηρωίδα που βρίσκεται σε έναν υπερφυσικό κόσμο, παλεύοντας να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους και υπερφυσικές οντότητες. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι έντονη, με στοιχεία δράσης, γρίφων και τρόμου, ιδανικό για τους λάτρεις του είδους​.

Μπορείς να κατεβάσεις και τα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν από την Epic Games Store και να τα κρατήσεις για πάντα, αρκεί να τα προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου πριν λήξει η προσφορά.

Πάρε τα παιχνίδια - Δωρεάν τα «Empyrion - Galactic Survival» και «Outliver: Tribulation»

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal