Πέντε δωρεάν εφαρμογές Διαχείρισης Εργασιών που θα απογειώσουν την παραγωγικότητά σου

Δωρεάν εφαρμογές διαχείρισης εργασιών για επαγγελματίες

Σήμερα, όλοι ψάχνουμε τρόπους να οργανώσουμε καλύτερα τον χρόνο μας. Οι καθημερινές εργασίες, τα project στη δουλειά, ακόμα και τα προσωπικά tasks μπορούν εύκολα να μας πνίξουν. Γι' αυτό, μαζέψαμε πέντε δωρεάν εφαρμογές διαχείρισης εργασιών που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και παραγωγική.

Το Todoist είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης εργασιών. Έχει ένα καθαρό και minimal περιβάλλον εργασίας, που σου επιτρέπει να οργανώσεις τα tasks σου γρήγορα και χωρίς περίπλοκες λειτουργίες. Μπορείς να δημιουργήσεις projects, να βάλεις προτεραιότητες και να δεις τις εκκρεμότητές σου σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Επιπλέον, το Todoist υποστηρίζει υπενθυμίσεις και συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές σου.

Το Trello είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι αν είσαι οπτικός τύπος. Βασίζεται σε boards και κάρτες, επιτρέποντάς σου να οργανώσεις τα tasks σου με έναν πολύ εύκολο και διαδραστικό τρόπο. Μπορείς να προσθέσεις ετικέτες, χρονοδιαγράμματα και να συνεργαστείς με άλλους. Είναι ιδανικό για projects που περιλαμβάνουν ομάδες, ενώ η δωρεάν έκδοση καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες των χρηστών.

Το ClickUp υπόσχεται να είναι η «μία εφαρμογή που τα κάνει όλα». Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε επιχειρήσεις και ομάδες, καθώς σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι όχι μόνο εργασίες, αλλά και χρονοδιαγράμματα, στόχους, ακόμα και έγγραφα. Το ClickUp προσφέρει απεριόριστα tasks στην δωρεάν έκδοσή του και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για διαχείριση projects, είτε πρόκειται για μικρές προσωπικές δουλειές, είτε για ομαδικά projects.

Το Microsoft To Do είναι η λύση της Microsoft για τη διαχείριση εργασιών. Είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το οικοσύστημα της Microsoft, όπως το Outlook και το OneNote, επιτρέποντάς σου να ενσωματώνεις emails και σημειώσεις στις λίστες των εργασιών σου. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση, αλλά ταυτόχρονα αρκετά ισχυρή, προσφέροντας υπενθυμίσεις, deadlines και καθημερινά «to-do lists» που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου. Είναι και εντελώς δωρεάν!

Το TickTick είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την οργάνωση με ημερολόγια και υπενθυμίσεις. Η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητες όπως χρονοδιαγράμματα, επαναλαμβανόμενες εργασίες και έναν in-built χρονοδιακόπτη Pomodoro για όσους θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Είναι εξαιρετικά ευέλικτη και συγχρονίζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σου, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσεις ποτέ καμία εργασία.

Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι μόνο εύχρηστες αλλά και δωρεάν. Ή τουλάχιστον, οι δωρεάν εκδόσεις τους είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη.  Ανεξαρτήτως του αν οργανώνεις την καθημερινή σου ρουτίνα ή διαχειρίζεσαι μεγάλα project, μπορείς να βρεις την κατάλληλη λύση για σένα. Βάλε σε τάξη τη ζωή σου και δες την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal