Δωρεάν απεριόριστα data από την COSMOTE για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

COSMOTE δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data σε όλους τους πελάτες της για το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις επικοινωνία και ψυχαγωγία χωρίς όρια, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε εκτός, αξιοποιώντας το ταχύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους πελάτες κινητής COSMOTE, είτε είσαι σε πρόγραμμα συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Neo, είτε χρησιμοποιείς καρτοκινητό (WHAT’S UP, COSMOKΑΡΤΑ, Frog). Μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά ανά πάσα στιγμή, μέχρι και την 28η Οκτωβρίου, και να απολαύσεις δωρεάν απεριόριστα δεδομένα από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 23:59.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς είναι πανεύκολη και γίνεται μέσω του COSMOTE app ή του WHAT’S UP app. Έτσι, είτε θέλεις να δεις βίντεο, να σερφάρεις ασταμάτητα, ή να επικοινωνείς με τους φίλους και την οικογένειά σου, η COSMOTE σε καλύπτει απόλυτα αυτό το τριήμερο.

Μην το χάσεις, ενεργοποίησέ το τώρα και βγες κερδισμένος!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια