ZPlayer - Ο ελαφρύς και απλός Media Player που χρειάζεσαι

Zplayer - Ο ελαφρύς και απλός Media Player που χρειάζεσαι
Το ZPlayer είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν έναν δωρεάν media player χωρίς να μπλέκουν με περίπλοκες λειτουργίες. Ελαφρύ, γρήγορο και απόλυτα δωρεάν, αυτός ο player έρχεται για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, παίζοντας τα αγαπημένα σου βίντεο και μουσική χωρίς φασαρία.

Τι προσφέρει ο ZPlayer;

Λιτό περιβάλλον χρήστη: Μινιμαλιστικό και εύκολο στη χρήση, θα το συνηθίσεις από την πρώτη στιγμή χωρίς να σε ζαλίσει με πολλές επιλογές.
Υποστήριξη πολλαπλών formats: Παίζει όλα τα γνωστά φορμάτ αρχείων (AVI, MP4, MP3, κ.λπ.), οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να ανοίξεις οτιδήποτε.
Απλότητα χωρίς υπερβολές: Ούτε πολλά κουμπιά, ούτε υπερβολικές ρυθμίσεις. Κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται: παίζει τα media σου.
Δωρεάν και πολύ ελαφρύ: Ιδανικό για παλιούς ή πιο αδύναμους υπολογιστές, ο ZPlayer δεν απαιτεί πολλά από το σύστημά σου και λειτουργεί χωρίς να το επιβαρύνει.

Γιατί να επιλέξεις τον ZPlayer;

Αν θες έναν player που να ξεκινάει γρήγορα, να μη γεμίζει τον υπολογιστή σου με άχρηστα χαρακτηριστικά και να είναι εύκολος στη χρήση, τότε ο ZPlayer είναι ο ιδανικός για σένα. Είναι μια εξαιρετική λύση για όσους αποφεύγουν πιο βαριά προγράμματα, όπως το VLC, και θέλουν κάτι απλό και αποδοτικό.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το ZPlayer διατίθεται για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα, ενώ υπάρχει και μια Portable έκδοση, για εσάς που θέλετε να το «κουβαλάτε» σε ένα USB φλασάκι, και να το εκτελείτε χωρίς εγκατάσταση. 

Έκδοση: 3.7.0
Μέγεθος: 12.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Linux
Κατασκευαστής: Davi Dagostin Gonçalves
Πηγή: sites.google.com/site/zankuroplayer
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal