Windscribe - Το καλύτερο δωρεάν VPN για ασφαλή περιήγηση και απόκρυψη IP

Το καλύτερο δωρεάν VPN για ασφαλή περιήγηση και απόκρυψη IP

Σκέφτεσαι να προστατεύσεις την online δραστηριότητά σου και να απολαύσεις απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο; Το Windscribe είναι μια εξαιρετική επιλογή για σένα. Πρόκειται για έναν εύχρηστο VPN client που κρυπτογραφεί τη δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο, αποκρύπτει την πραγματική σου IP διεύθυνση, μπλοκάρει διαφημίσεις και ξεκλειδώνει περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Η χρήση του είναι απλή: δημιούργησε έναν δωρεάν λογαριασμό και με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείς το VPN. Επιπλέον, το Windscribe διαθέτει ενσωματωμένο firewall που διασφαλίζει ότι όλη η κίνηση εκτός του VPN τούνελ είναι κλειδωμένη, αποτρέποντας διαρροές δεδομένων. Προσφέρει επίσης port forwarding για ασφαλή πρόσβαση σε εσωτερικούς πόρους δικτύου και τη δυνατότητα δημιουργίας διακομιστή proxy για τις υπόλοιπες συσκευές σου.

Με το Windscribe, απολαμβάνεις πρόσθετες λειτουργίες όπως μπλοκάρισμα διαφημίσεων, παραποίηση ζώνης ώρας, δημιουργία ασφαλούς hotspot, και πολλά άλλα. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα ευέλικτης σύνδεσης μέσω πρωτοκόλλων IKEv2, OpenVPN UDP, TCP ή Stealth σε διάφορες θύρες, ενώ τα δεδομένα σου προστατεύονται με ισχυρούς αλγόριθμους AES-256.

Η δωρεάν έκδοση σου παρέχει έως και 2 GB δεδομένων τον μήνα, ενώ με μια απλή εγγραφή μπορείς να αναβαθμίσεις στα 10 GB δωρεάν. Αξιοποίησε το Windscribe για ασφαλή περιήγηση και αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας!

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, όπως: Windows, Linux, Mac, Android, iOS και ως πρόσθετο σε browsers. 

Έκδοση: 2.10.16
Μέγεθος: 16.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, browser add-on
Κατασκευαστής: Windscribe Limited
Πηγή: windscribe.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal