Οι Απαράδεκτοι - Δες όλα τα επεισόδια της Ελληνικής κωμικής σειράς

Οι Απαράδεκτοι - Δες όλα τα επεισόδια της Ελληνικής κωμικής σειράς
Οι Απαράδεκτοι
είναι μια από τις πιο εμβληματικές κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, δημιούργημα της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, εκτός από την ίδια, οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος και Βλάσσης Μπονάτσος, ενώ σε σημαντικούς ρόλους εμφανίζονται η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του '90, με δύο σεζόν από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Συνολικά 48 επεισόδια, συν ακόμη ένα εορταστικό. 

Πολλοί ηθοποιοί που αργότερα έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε αυτή τη σειρά. Η Ρένια Λουιζίδου υποδύθηκε τη φίλη του Βλάσση, ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε ως αστυνομικός, ενώ μικρούς ρόλους είχαν και οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Χριστόφορος Ζαραλίκος. Οι χαρακτήρες στη σειρά είχαν τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών, δίνοντας έναν ιδιαίτερο αέρα αυθεντικότητας και αυθορμητισμού που την έκανε τόσο αγαπητή στο κοινό.

Μπορείς να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν όλα τα επεισόδια της σειρά, από το επίσημο website του MEGA, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή: Οι Απαράδεκτοι (Δες εδώ όλα τα επεισόδια) 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal