Ολυμπιακός - Φλαμένγκο: Δες Ζωντανά τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Ολυμπιακός - Φλαμένγκο: Δες Ζωντανά τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Σήμερα, 24 Αυγούστου 2024 και ώρα 22:00, η ομάδα νέων του Ολυμπιακού (U20) θα αντιμετωπίσει τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (U20), στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο αγώνας αυτός αποτελεί τη σύγκρουση των πρωταθλητών της UEFA Youth League και του Copa Libertadores U-20.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στον τελικό μετά από μια εντυπωσιακή πορεία, κατακτώντας την UEFA Youth League τον Απρίλιο, κάτι που σηματοδότησε την πρώτη ευρωπαϊκή διάκριση στην ιστορία του συλλόγου. Στον τελικό της Youth League, η ομάδα επικράτησε 3-0 της Μίλαν με γκολ από τους Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Μπακούλα.

Από την άλλη πλευρά, η Φλαμένγκο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό αφού νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 στον τελικό του Copa Libertadores U-20, ολοκληρώνοντας τη διοργάνωση με το απόλυτο των νικών.

Ο αγώνας αυτός θα είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, καθώς θα παίξει μπροστά σε χιλιάδες φανατικούς οπαδούς της Φλαμένγκο, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του κόσμου​. Φυσικά, θα μπορείς να το παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ και από το διαδίκτυο, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του MEGA. Δες τον αγώνα ζωντανά εδώ: Ολυμπιακός - Φλαμένγκο (Ζωντανά από το MEGA)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal