Free online screen recorder - Καλώς ήρθες στον κόσμο της online εγγραφής οθόνης

Δωρεάν online εγγραφή οθόνης

Λοιπόν, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι θα ήθελες να καταγράψεις κάτι που κάνεις στον υπολογιστή σου, αλλά μόλις βλέπεις τα προγράμματα που σου ζητάνε να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση, πιάνεσαι απ' το κεφάλι σου; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος! Σου έχω τη λύση, και το καλύτερο; Είναι δωρεάν, online και πανεύκολο στη χρήση.

Η δωρεάν online εφαρμογή που θα λατρέψεις

Εδώ μιλάμε για την Screen Recorder, μια απλή, φιλική online εφαρμογή που σου επιτρέπει να καταγράψεις την οθόνη σου χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις ούτε μισό πρόγραμμα. Ναι, καλά διάβασες. Ούτε να κατεβάσεις, ούτε να εγκαταστήσεις, ούτε να σερφάρεις στα άγνωστα νερά των ρυθμίσεων. Απλά μπαίνεις στην ιστοσελίδα και ξεκινάς τη δουλειά.

Πώς λειτουργεί;

Ας πούμε ότι θες να δείξεις σε έναν φίλο σου πώς να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή, ή να καταγράψεις το αγαπημένο σου παιχνίδι για να το ανεβάσεις στο YouTube και να γίνεις ο νέος PewDiePie. Με τη Screen Recorder, όλα αυτά γίνονται παιχνιδάκι:

  1. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα - Δεν χρειάζεται να κάνεις καν εγγραφή!
  2. Πατάς το κουμπί της εγγραφής - Εκεί αρχίζει η μαγεία.
  3. Επιλέγεις τι θέλεις να καταγράψεις - Μπορείς να διαλέξεις ολόκληρη την οθόνη σου, ένα συγκεκριμένο παράθυρο ή ακόμα και μια καρτέλα στον browser.
  4. Κάνεις τη δουλειά σου - Παίζεις, δουλεύεις ή απλά δείχνεις κάτι, χωρίς άγχος.
  5. Σταματάς την εγγραφή και κατεβάζεις το βίντεο - Το βίντεό σου είναι έτοιμο, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις και χωρίς περιττές δυσκολίες.

Γιατί αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη φίλη σου;

  • Απλότητα: Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στην τεχνολογία για να τη χρησιμοποιήσεις. Ούτε καν να έχεις σπουδάσει στο MIT!
  • Χωρίς εγκατάσταση: Όπως είπαμε, δεν χρειάζεται να γεμίσεις τον υπολογιστή σου με περίεργα αρχεία. Απλά ανοίγεις τον browser σου και είσαι έτοιμος.
  • Δωρεάν: Δεν κοστίζει ούτε ένα σεντ. Κι όμως, μπορείς να φτιάξεις τα βίντεό σου χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη.
  • Χωρίς όρια: Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εγγραφή. Μπορείς να καταγράψεις μέχρι και την τελευταία σου πίστα στο αγαπημένο σου παιχνίδι.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν' το!

Ό,τι κι αν θες να καταγράψεις – είτε πρόκειται για μια σοβαρή παρουσίαση, είτε για μια αστεία στιγμή στον υπολογιστή σου – η Screen Recorder είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Είναι τόσο εύκολο που ακόμα και η γιαγιά σου θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει (με λίγη βοήθεια, ίσως).

Πήγαινε στην εφαρμογή: Free online screen recorder

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal