Ο Fossify είναι ο μόνος File Manager που Θα χρειαστείς

Ανακάλυψε την Δύναμη του Fossify File Manager

Ψάχνεις για έναν File Manager που τα έχει όλα, είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και σε βάζει στον απόλυτο έλεγχο των αρχείων σου; Μην ψάχνεις άλλο! Ο Fossify File Manager ήρθε για να μείνει!

Τι κάνει τον Fossify να ξεχωρίζει;
  • Απλότητα και Ευκολία: Το περιβάλλον του Fossify είναι σχεδιασμένο για να είναι φιλικό προς τον χρήστη. Βρες αμέσως αυτό που ψάχνεις, χωρίς περιττές επιλογές που σε μπερδεύουν.
  • Πλήρης Διαχείριση Αρχείων: Αντέγραψε, μετακίνησε, μετονόμασε, διέγραψε ή μοιράσου αρχεία και φακέλους με ευκολία.
  • Ενσωματωμένη Προβολή: Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και ακούστε μουσική απευθείας από την εφαρμογή.
  • Πολλαπλές Καρτέλες: Εργάζεσαι με πολλά αρχεία ταυτόχρονα; Ο Fossify σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίγεις πολλαπλές καρτέλες, κάνοντας την εργασία σου παιχνιδάκι.
  • Προσαρμογή: Δεν σου αρέσει η προεπιλεγμένη εμφάνιση; Μπορείς να την αλλάξεις! Επίλεξε θέματα και χρώματα που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ.
  • Ασφάλεια: Ο Fossify σέβεται τα δεδομένα σου. Μπορείς να ορίσεις κωδικό πρόσβασης ή να χρησιμοποιήσεις βιομετρικά στοιχεία για να κλειδώσεις την πρόσβαση στα αρχεία σου.

Δωρεάν και Ανοιχτού Κώδικα
Ο Fossify είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνεις τίποτα, δεν υπάρχει ίχνος διαφήμισης ενώ η κοινότητα των προγραμματιστών εγγυάται τη συνεχή βελτίωσή του.

Έκδοση
: 1.0.1
Μέγεθος: 9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6+
Κατασκευαστής: Fossify.org
Πηγή: github.com/FossifyOrg
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal