Endless OS - Το δωρεάν λειτουργικό σύστημα που θα αγαπήσεις

Endless OS - Το δωρεάν λειτουργικό σύστημα που θα αγαπήσεις


Ψάχνεις για ένα λειτουργικό σύστημα που να είναι εύκολο στη χρήση, να προσφέρει άπειρες δυνατότητες μάθησης και ψυχαγωγίας, και όλα αυτά εντελώς δωρεάν; Τότε το Endless OS είναι φτιαγμένο για σένα! Μια Linux διανομή που τα έχει όλα! 

Γιατί να επιλέξεις το Endless OS;
  • Εύκολο στη χρήση: Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών για να το χρησιμοποιήσεις. Το Endless OS είναι τόσο απλό όσο ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά σου προσφέρει όλη την ισχύ ενός πραγματικού υπολογιστή.
  • Offline πρόσβαση: Μην ανησυχείς αν δεν έχεις πάντα internet! Οι εφαρμογές και οι πηγές του Endless OS λειτουργούν και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Στα Ελληνικά!: Το Endless OS είναι διαθέσιμο σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών, για να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.
  • Πολλαπλές εργασίες: Δούλεψε παραγωγικά με τις ενσωματωμένες εφαρμογές, τους πολλαπλούς χώρους εργασίας, τα εύχρηστα εργαλεία και τις πρακτικές συντομεύσεις πληκτρολογίου. Οργάνωσε την εργασία, τη δημιουργικότητα και τα παιχνίδια σου όπως σε βολεύει!
  • Ανοιχτού Κώδικα: Το Endless OS έρχεται γεμάτο με εργαλεία και εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, για να ξεκινήσεις αμέσως την εξερεύνηση.
  • Παραγωγικότητα στο γραφείο με LibreOffice: Χρησιμοποίησε το LibreOffice για τις εργασίες σου και τις σχολικές σου ανάγκες: έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.
  • Εργαλεία δημιουργικότητας: Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη με το GIMP για επεξεργασία φωτογραφιών, το Inkscape για διανυσματικά γραφικά, το Blender για τρισδιάστατη μοντελοποίηση, το Audacity για ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου, το Godot για δημιουργία παιχνιδιών και πολλά άλλα!
  • Παιχνίδια για μάθηση: Διασκέδασε μαθαίνοντας μαθηματικά, λογική, δεξιότητες υπολογιστή και προγραμματισμό με τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται ήδη στο λειτουργικό σύστημα.
  • Εκπαιδευτικά εργαλεία: Το Endless Key, μια δωρεάν εφαρμογή, σου προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες επιλεγμένα εκπαιδευτικά βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και παιχνίδια.

Με λίγα λόγια, το Endless OS σου προσφέρει έναν ολόκληρο κόσμο γνώσης και ψυχαγωγίας, εύκολα και δωρεάν! 

Επιπλέον, μπορείς να δεις εδώ έναν οδηγό στα αγγλικά, για το πώς να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή ως το μοναδικό σου λειτουργικό σύστημα. Και εδώ, να το εγκαταστήσεις ως dual boot, μαζί με τα Windows.

Έκδοση: 6.0.2
Μέγεθος: 3.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Κατασκευαστής: endlessos.org
Πηγή: endlessos.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal