Astron - Το YouTube χωρίς περιορισμούς

Astron - Το Youtube χωρίς κανέναν περιορισμό

Το ομολογώ, περνάω ατελείωτες ώρες στο YouTube. Ποιος δεν το κάνει, έτσι; Αλλά η αλήθεια είναι πως η εμπειρία μου γινόταν ολοένα και πιο κουραστική... Διαφημίσεις, διαφημίσεις παντού! Και βέβαια, το αιώνιο πρόβλημα: να θέλω να ακούσω ένα τραγούδι ενώ τσεκάρω τα social media, αλλά να μην μπορώ.

Μέχρι που ανακάλυψα το δωρεάν Astron! Αλήθεια, η ζωή μου στο YouTube άλλαξε. Ξαφνικά, οι διαφημίσεις έπαψαν να υπάρχουν. Μπορώ να παρακολουθώ τα αγαπημένα μου βίντεο απροβλημάτιστα, χωρίς καμία διακοπή. Αυτό από μόνο του είναι λόγος να το λατρέψεις!

Αλλά η μαγεία δεν σταματάει εκεί. Το Astron σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις τα βίντεο σε ανάλυση 4K! Ναι, καλά άκουσες, 4K! Και όχι μόνο αυτό, μπορείς να τα κατεβάσεις και σε μορφή MP3. Έτσι, η μουσική με συνοδεύει παντού, ακόμα και όταν δεν έχω πρόσβαση στο internet.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Το Astron υποστηρίζει αναπαραγωγή στο background. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να ακούω την αγαπημένη μου μουσική ή podcast, ακόμα και όταν η οθόνη του κινητού μου είναι κλειστή, ή ενώ χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές.

Ειλικρινά, για μένα το Astron είναι το απόλυτο δωρεάν app για YouTube. Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται και με το παραπάνω. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δε γυρνάω πίσω!

Έκδοση: r1.3.3(197)
Μέγεθος: 88.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Astroncc
Πηγή: github.com/astroncc
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal