Display Driver Uninstaller - Η απόλυτη λύση για καθαρή απεγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών

Display Driver Uninstaller - Η απόλυτη λύση για καθαρή απεγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών

Το Display Driver Uninstaller (DDU) είναι ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης drivers γραφικών που βοηθά στην πλήρη διαγραφή όλων των υπολειμμάτων που αφήνουν οι drivers από κάρτες γραφικών AMD, Nvidia και Intel.

Συνήθως, οι drivers της Intel, AMD και Nvidia μπορούν να απεγκατασταθούν μέσω της κλασικής μεθόδου απεγκατάστασης προγραμμάτων των Windows. Ωστόσο, η τυπική απεγκατάσταση συχνά αποτυγχάνει ή αφήνει πίσω της παλιούς drivers, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά την εγκατάσταση νέων ή ενημερωμένων drivers.

Αφού τρέξεις το Display Driver Uninstaller, το πρόγραμμα θα αφήσει το σύστημά σου σε κατάσταση σαν να πρόκειται να εγκαταστήσεις νέο driver γραφικών σε μια φρέσκια, καθαρή εγκατάσταση των Windows. Παρακάτω, σου έχω ένα βίντεο με οδηγίες χρήσης στην αγγλική γλώσσα από το αξιόπιστο αμερικάνικο site majorgeeks: 



Σημαντικό: Το Display Driver Uninstaller κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημα, και ο δημιουργός του έχει έξυπνα ενσωματώσει μια λειτουργία που με βοηθά να θυμάμαι να δημιουργήσω ένα νέο σημείο επαναφοράς συστήματος πριν τρέξω το πρόγραμμα καθαρισμού. Αυτό είναι σημαντικό ώστε να μπορώ να επαναφέρω το σύστημά μου αν αντιμετωπίσω προβλήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να εξοικειωθώ με το πώς να χρησιμοποιώ την επαναφορά συστήματος εκ των προτέρων.

Έτσι, αν έχω προβλήματα με την εγκατάσταση ενός νέου οδηγού ή την απεγκατάσταση ενός παλιού, το Display Driver Uninstaller μπορεί να είναι η λύση που χρειάζομαι.

Επιπλέον, εκτός της εγκατάστασιμης μορφής, υπάρχει και φορητή (portable) έκδοση, που δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

Έκδοση: 18.0.8.0
Μέγεθος: 2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Wagnard
Πηγή: wagnardsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal