xd-AntiSpy - Πάρε ξανά τον πλήρη έλεγχο των Windows

xd-AntiSpy - Πάρε ξανά τον πλήρη έλεγχο των Windows


Αν θέλεις να προσαρμόσεις τα Windows στα γούστα σου και να απαλλαγείς από τα προεγκατεστημένα προγράμματα που συνοδεύουν το λειτουργικό σύστημα, το δωρεάν εργαλείο xd-AntiSpy είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η εφαρμογή αυτή σου δίνει τη δυνατότητα και πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων που μπορείς να επέμβεις σε κάθε τους λεπτομέρεια για να βελτιστοποιήσεις την απόδοση των Windows. Επίσης, μπορεί να εντοπίσει άχρηστες εφαρμογές και να σου επιτρέψει να τις απεγκαταστήσεις. Επιπλέον, διαθέτει επιλογή να μπλοκάρεις τη λειτουργία Copilot AI Recall.

Ανανεωμένο
Το xd-AntiSpy έχει ενημερωθεί για να είναι συμβατό με τα Windows 11, διατηρώντας τις ίδιες λειτουργίες με τον προκάτοχό του, το xp-AntiSpy. Το xp-AntiSpy ήταν απαραίτητο κατά την εποχή των Windows XP και τώρα, μια ανανεωμένη έκδοση συνεχίζει την κληρονομιά του για τους χρήστες των Windows 11, επιτρέποντάς σε να αφαιρέσεις περιττά στοιχεία από το λειτουργικό σου σύστημα μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Συμβατότητα
Το xd-AntiSpy έχει ενημερωθεί για να παρέχει πλήρη υποστήριξη για τα Windows 11 και μερική υποστήριξη για τα Windows 10. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλες οι ρυθμίσεις κατάλληλες για τα Windows 10. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν επίσης υποστήριξη για 64-bit και DPI. Επιπλέον, η τελευταία έκδοση εισάγει υποστήριξη για plugins, επιτρέποντας στους χρήστες να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του xd-AntiSpy μέσω της χρήσης κώδικα batch ή Powershell που περιέχεται σε αρχεία JSON, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Το xp-AntiSpy δημιουργήθηκε αρχικά σε C++. Στη συνέχεια απλοποιήθηκε και ξαναγράφτηκε σε C#, μια γλώσσα προγραμματισμού πιο προσανατολισμένη στα Windows. Όπως με οποιοδήποτε εργαλείο που αφαιρεί στοιχεία από το σύστημά σου, συνιστάται να δημιουργήσεις ένα σημείο επαναφοράς σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Έκδοση
: 4.10.3
Μέγεθος: 345 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: Builtbybel
Πηγή: github.com/builtbybel
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal