«Το Πλυντήριο» - Κατέβασε δωρεάν το θεατρικό δράμα του Θανάση Τριαρίδη

«Το Πλυντήριο» - Κατέβασε δωρεάν το θεατρικό δράμα του Θανάση Τριαρίδη

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, δύο γυναίκες, συναντιούνται τυχαία σε ένα δημόσιο πλυντήριο. Καθώς πλένουν τα ρούχα τους, ξετυλίγεται μια συζήτηση γεμάτη με φαινομενικά ασήμαντες κουβέντες για την καθημερινότητα.

Σιγά σιγά, όμως, αποκαλύπτεται ένα εφιαλτικό σκηνικό: η κοινωνία έχει υποστεί ριζικές αλλαγές, με αυστηρούς κανόνες και νόμους που ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής. Η ευγονική κυριαρχεί, με την εξουσία να επιβάλλει δραστικά μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, η φιλία των δύο γυναικών δοκιμάζεται σκληρά. Αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν ηθικά διλήμματα και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις, έρχοντας πρόσωπο με πρόσωπο με το κρίσιμο ερώτημα: Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για να σώσουν τα παιδιά τους;

Ο Θανάσης Τριαρίδης, συγγραφέας αυτού του θεατρικού δράματος, προσφέρει εντελώς δωρεάν «Το Πλυντήριο» σε PDF μορφή και μπορείς να το κατεβάσεις άφοβα στη συσκευή σου. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 280 KB
Σελίδες: 40
Συγγραφέας: Θανάσης Τριαρίδης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal