Παίξε το αυθεντικό Super Mario, δωρεάν και Online

Παίξε το αυθεντικό Super Mario, δωρεάν και Online

Φαντάσου να υπάρχει ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουν, από τους παππούδες μέχρι τα εγγόνια. Ένα παιχνίδι που δεν ξεχνιέται ποτέ, ένα παιχνίδι που όλοι λατρεύουν. Το Super Mario είναι ακριβώς αυτό!

Είσαι έτοιμος να ζήσεις την περιπέτεια του Mario; Μπορείς τώρα να παίξεις το κλασικό παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε online και εντελώς δωρεάν! Επέλεξε ένα από τα 32 επίπεδα ή άφησε τον υπολογιστή να δημιουργήσει για σένα ένα μοναδικό κόσμο για να εξερευνήσεις, με το «Map generator». Είναι ακριβώς η ίδια εμπειρία με το αυθεντικό παιχνίδι Mario! 

Πώς παίζεις; Είναι πολύ απλό! Χρησιμοποίησε τα βελάκια του πληκτρολογίου ή τα γράμματα WASD για να κινηθεί ο Mario. Για να πηδήξει πιο ψηλά, πάτησε και κρατήσε πατημένο το πάνω βελάκι. Για να τρέξει ή να πυροβολήσει, χρησιμοποίησε το Shift ή το Ctrl. Και αν θες να κάνεις παύση ή να σβήσεις τον ήχο, πάτησε P ή M αντίστοιχα.

Έτοιμος να ξεκινήσεις την περιπέτεια; Ο Mario σε περιμένει: Παίξε το παιχνίδι

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal