Δωρεάν εργαλείο Σύγκρισης Τιμών Ενέργειας (ρεύμα-αέριο)

Δωρεάν σύγκριση τιμών ρεύματος

Στο site του energycost μπορείς εύκολα και ξεκάθαρα να συγκρίνεις όλα τα τιμολόγια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου που είναι εμπορικά διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά μέσω μια εύχρηστης online και δωρεάν εφαρμογής. 

Εκεί μπορείς να δεις τα εμπορικά διαθέσιμα τιμολόγια μικρών πελατών χαμηλής τάσης Ηλεκτρικής Ενέργειας (Η/Ε) και τα Οικιακά και Εμπορικά τιμολόγια τελικών πελατών φυσικού αερίου. Μικροί Πελάτες Η/Ε θεωρούνται οι Οικιακοί πελάτες, καθώς και οι Επαγγελματικοί πελάτες με παροχές που δεν ξεπερνούν τα 25 kVA σε εγκατεστημένη ισχύ.

Έτοιμα για σύγκριση είναι και οι 13 πάροχοι ενέργειας όπως: ΔΕΗ, PROTERGIA, ΗΡΩΝ, VOLTERRA, NRG, ΖΕΝΙΘ, ELPEDISON, EUNICE, ELIN, VOLTON κ.α. 

Όπως αναφέρουν από την επίσημη ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), στόχος του εργαλείου σύγκρισης τιμών είναι να:

  1. Προσφέρει την απαραίτητη υποδομή αναζήτησης και συγκριτικής αξιολόγησης, ώστε ο καταναλωτής ενέργειας να επιλέξει προϊόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
  2. Ενθαρρύνει τους Προμηθευτές να αναπτύσσουν προϊόντα ελκυστικά προς τους καταναλωτές, τα οποία να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και σαφήνεια ως προς τις χρεώσεις και τυχόν προωθητικές ενέργειες.

Υπόψη, ότι τα ενεργειακά προϊόντα που βρίσκονται στην εφαρμογή, παρέχονται από τους ίδιους τους Προμηθευτές της ενεργειακής αγοράς.

Πήγαινε στην εφαρμογή: Δωρεάν Σύγκριση τιμών ενέργειας (Ρεύμα - Αέριο)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal