Persepolis Download Manager - Ο νέος σου δωρεάν βοηθός στο κατέβασμα αρχείων

Persepolis Download Manager

Το Persepolis Download Manager είναι εδώ για να σε βοηθήσει να οργανώσεις, να επιταχύνεις και να αυτοματοποιήσεις τις διαδικασίες των downloads σου. 

Πρώτα απ' όλα, ξεκίνα να απολαμβάνεις την άνεση του αυτόματου εντοπισμού συνδέσμων. Αντιγράφεις μια διεύθυνση URL στο πρόχειρο και το Persepolis τη βρίσκει μόνος του, έτοιμο να ξεκινήσει το κατέβασμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Επιπλέον, μπορείς να του δώσεις οδηγίες για το όνομα του αρχείου, να χρησιμοποιήσεις proxy αν χρειάζεται, ή ακόμα και να προσθέσεις όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για προστατευμένο περιεχόμενο.

Αλλά δεν σταματάει εδώ. Το Persepolis σου δίνει τη δυνατότητα μέσω του ενσωματωμένου πεδίου αναζήτησης να ψάχνεις για βίντεο που θέλεις και να τα κατεβάζεις εύκολα και γρήγορα. Σε καλύπτει για πλατφόρμες όπως το Vimeo, το DailyMotion και το YouTube.

Η οργάνωση είναι το κλειδί. Το Persepolis σου προσφέρει έτοιμες κατηγορίες για τα κατεβάσματα, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις όσες θέλεις για να τα κατηγοριοποιήσεις όπως εσύ προτιμάς. Φαντάσου να προγραμματίζεις τα κατεβάσματά σου για τις ώρες που ο υπολογιστής σου είναι ανενεργός!

Και φυσικά, η ταχύτητα μετράει. Το Persepolis χρησιμοποιεί τεχνολογία πολλαπλών συνδέσεων για να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα κατεβάσματος. Εσύ απλά ρυθμίζεις τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων, ορίζεις ώρες έναρξης και λήξης, και αν θέλεις μπορείς ακόμα και να περιορίσεις την ταχύτητα αν χρειάζεται.

Το καλύτερο νέο; Το Persepolis είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντάς το. Είναι η λύση που έψαχνες για να τακτοποιήσεις τα κατεβάσματά σου. Επιπλέον, διατίθεται για Windows, Mac, Linux, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις ως πρόσθετα (addons) για Mozilla Firefox και Google Chrome. 

Έκδοση: 4.3.0
Μέγεθος: 75-111 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11, Linux, MacOS 
Κατασκευαστής: Alireza Amirsamimi
Πηγή: github.com/persepolisdm/persepolis
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal