OSS Document Scanner - Με μια κίνηση μπορείς να έχεις σε ηλεκτρονική μορφή φυσικά έγγραφα

OSS Document Scanner - Με μια κίνηση μπορείς να έχεις σε ηλεκτρονική μορφή φυσικά έγγραφα


Το OSS Document Scanner είναι μια καινοτόμος λύση που μετατρέπει τα έγγραφά σου σε ψηφιακή μορφή με ασφάλεια και ευκολία. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR), το δωρεάν και ανοικτού κώδικα OSS Document Scanner μπορεί να σαρώσει και να αναγνωρίσει κείμενο από διάφορα είδη εγγράφων, όπως συμβόλαια, τιμολόγια, αποδείξεις και ιατρικές εκθέσεις.


Η εφαρμογή λειτουργεί με δύο απλά βήματα: 
  1. Τράβα φωτογραφία μέσα από την εφαρμογή με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου το έγγραφο που θέλεις να σκανάρεις ή απλά ανέβασε μια εικόνα.
  2. Το OSS Document Scanner αναγνωρίζει αυτόματα το κείμενο, διορθώνει τυχόν σφάλματα, περικόπτει στα κατάλληλα σημεία το έγγραφο και αποθηκεύει το τελικό PDF.

Η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που την καθιστούν ιδανική για χρήση σε οποιονδήποτε τομέα, από προσωπική χρήση έως τις επιχειρήσεις. Μπορείς να σαρώσεις πολλά έγγραφα ταυτόχρονα, να εξάγεις κείμενο από σαρωμένα έγγραφα, να προσθέσεις ψηφιακές υπογραφές και να μοιραστείς τα έγγραφα σου με ασφάλεια.

Το OSS Document Scanner διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές. 

Έκδοση: 1.10.0 (android), 1.7.2 (iOS)
Μέγεθος: 43 MB (Android), 73.4 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+, iOS 12+
Κατασκευαστής: Akylas
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal