Ανάκτησε δεδομένα από κάρτες μνήμης με το Memory Card Data Recovery

Memory Card Data Recovery

Έχεις χάσει αρχεία από την κάρτα μνήμης σου κατά λάθος; Μην ανησυχείς, γιατί το δωρεάν λογισμικό Memory Card Data Recovery είναι εδώ για να σε σώσει!

Με αυτό το ισχυρό εργαλείο, μπορείς να ανακτήσεις διαγραμμένα αρχεία σε οποιαδήποτε κατάσταση απώλειας, ακόμη και αν η κάρτα σου έχει υποστεί λογική καταστροφή. Το Memory Card Data Recovery υποστηρίζει ανάκτηση αρχείων όπως ήχου, βίντεο, email, έγγραφα, εικόνες και άλλα πολυμέσα. Είναι συμβατό με διάφορες μάρκες καρτών μνήμης, όπως Sony, Olympus, Sandisk και πολλές άλλες.

Ανάκτησε δεδομένα από κάρτες μνήμης με το Memory Card Data Recovery


Επιπλέον, μπορείς να επαναφέρεις αρχεία από κατεστραμμένες, φορμαρισμένες και κρυπτογραφημένες κάρτες μνήμης. Πριν προχωρήσεις στην ανάκτηση, το πρόγραμμα σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις μια προεπισκόπηση των ανακτημένων δεδομένων, ώστε να επιλέξεις ακριβώς ποια αρχεία θέλεις να επαναφέρεις.

Μην αφήνεις τα πολύτιμα αρχεία σου να χαθούν. Χρησιμοποίησε το Memory Card Data Recovery και επανέφερε τα δεδομένα σου εύκολα και γρήγορα!

Έκδοση: 4.2.2
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: 9datarecovery.com
Πηγή: 9datarecovery.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal