Legends 2004 - UEFA All Stars: Δες ζωντανά των επικό αγώνα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004

Legends 2004 - UEFA All Stars: Δες ζωντανά των επικό αγώνα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004

Σήμερα, 11 Ιουλίου 2024, 20 χρόνια μετά τη θριαμβευτική πορεία της Εθνικής Ελλάδας και την κατάκτηση του Euro 2004, οι Legends 2004 ετοιμάζονται για μία συγκινητική επανένωση στο γήπεδο. Στο πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα που θα λάβει χώρα στο Έσεν, τη γενέτειρα του θρυλικού προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, οι παλαίμαχοι άσοι της ελληνικής ομάδας θα αναμετρηθούν με τους UEFA All Stars, μια ομάδα γεμάτη με αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote Sport 1 HD και παράλληλα με δωρεάν μετάδοση από το κανάλι τους στο YouTube.  

Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να συντονιστούν για να απολαύσουν την επική συνάντηση, γεμάτη με αναμνήσεις από εκείνη την αξέχαστη πορεία του 2004. Η συγκίνηση αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς οι Legends 2004 θα πατήσουν ξανά στο χόρτο, για να τιμήσουν την ιστορία και να προσφέρουν στους φιλάθλους μια βραδιά γεμάτη με ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και νοσταλγικές στιγμές.

Δες τον αγώνα ζωντανά: Legends 2004 - Uefa All Stars (Live μετάδοση)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal