KDE Connect - Σύνδεσε τις συσκευές σου αβίαστα

Σύνδεση συσκευών μεταξύ του με το KDE Connect

Θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του smartphone και του υπολογιστή σου; Το KDE Connect είναι η λύση!

Αυτή η δωρεάν πολυπλατφορμική εφαρμογή, διαθέσιμη για Mac, Linux, Android, iOS και Windows, σου επιτρέπει να συνδέεις απρόσκοπτα τις συσκευές σου, χαρίζοντάς σου μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά: 

  • Αβίαστη μεταφορά αρχείων: Στείλε αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο με ένα απλό drag and drop, χωρίς καλώδια και περιορισμούς.
  • Κοινή χρήση clipboard: Αντιγράψτε κείμενο ή εικόνες στο smartphone σου και επικολλήστε τα στον υπολογιστή σου, ή το αντίθετο, με μια κίνηση.
  • Ειδοποιήσεις παντού: Δες τις ειδοποιήσεις του smartphone σου στην οθόνη του υπολογιστή σου, απάντησε σε SMS ή κλήσεις, και διαχειρίσου τις εφαρμογές σου από απόσταση.
  • Μουσική υπό έλεγχο: Έλεγξε την αναπαραγωγή μουσικής στο smartphone σου από τον υπολογιστή σου, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς.
  • Τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων: Χρησιμοποίησε το smartphone σου ως τηλεχειριστήριο για τις παρουσιάσεις σου, αλλάζοντας σελίδες και ελέγχοντας τον κέρσορα.
  • Εντοπισμός συσκευής: Χάθηκε το smartphone σου; Το KDE Connect μπορεί να σε βοηθήσει να το εντοπίσεις, ακόμα κι αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

Και όλα αυτά, με ασφάλεια! Το KDE Connect χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων σου.

Έκδοση
: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής: kde.org
Πηγή: kde.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal