Η Εθνική Νέων Ανδρών στο μπάσκετ διεκδικεί μια θέση στον τελικό του Eurobasket U20 (Live δωρεάν μετάδοση)

Ελλάδα - Γαλλία: Δωρεάν ο ημιτελικός του Eurobasket

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της Λιθουανίας, η Εθνική Νέων Ανδρών της Ελλάδας πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Eurobasket U20. Το επόμενο βήμα; Μία συναρπαστική μάχη με τη Γαλλία, με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το σήμερα 20 Ιουλίου στις 21:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1. Ολόκληρη η Ελλάδα θα στηρίξει τους νεαρούς μας μπασκετμπολίστες, οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει τον θαυμασμό με τις αξιέπαινες εμφανίσεις τους.

Κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Θανάση Παπαδόπουλου, η Εθνική Νέων Ανδρών δείχνει πείσμα και αποφασιστικότητα. Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί πλέον ρεαλιστικό στόχο, και η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να τον πετύχει.

Ας στηρίξουμε λοιπόν την Εθνική Νέων Ανδρών και ας τους χειροκροτήσουμε για την πορεία τους! Ραντεβού σε λίγες ώρες στην ΕΡΤ1: Δες ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal