Fossify Calendar - Ένα δωρεάν ημερολόγιο για Android συσκευές

Fossify Calendar - Δωρεάν ημερολόγιο

Έχεις κουραστεί από τα γεμάτα διαφημίσεις ημερολόγια που παραβιάζουν την ιδιωτικότητά σου; Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το Fossify Calendar, ένα δωρεάν ημερολόγιο, ανοιχτού κώδικα, σχεδιασμένο με γνώμονα την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων.

Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις, χωρίς να εξαρτιέσαι από τρίτους, και χωρίς να παρακολουθείται κάθε σου κίνηση, το Fossify Calendar σου προσφέρει αυτή ακριβώς την εμπειρία. Με επιλογές προσαρμογής σύμφωνα με τα δικά σου γούστα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ημερολόγιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου.

Θέλεις να οργανώσεις μια επαναλαμβανόμενη συνάντηση; Ή να θέσεις μια υπενθύμιση για τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου; Με το Fossify Calendar, όλα είναι εφικτά. Και το καλύτερο; Μπορείς να συγχρονίσεις το ημερολόγιό σου με διάφορες υπηρεσίες, όπως το Google Calendar ή το Outlook, διατηρώντας τα δεδομένα σου πάντα ασφαλή.

Αλλά το Fossify Calendar δεν είναι μόνο ένα εργαλείο οργάνωσης. Είναι μια κοινότητα ανοιχτού κώδικα, όπου μπορείς να συνεισφέρεις και να βελτιώσεις την εφαρμογή. Αν είσαι χρήστης Android, το Fossify Calendar είναι η ιδανική επιλογή για να κρατήσεις τον έλεγχο του προγράμματός σου, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στην ιδιωτικότητά σου.

Έκδοση: 1.0.3
Μέγεθος: 8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6+
Κατασκευαστής: Fossify
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal