«Η ΕΕ με Απλά Λόγια» - Ελληνικό κανάλι για να κατανοήσεις την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ελληνικό κανάλι για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Έχεις απορίες για την Ευρωπαϊκή Ένωση; Αναρωτιέσαι πώς λειτουργεί και πώς επηρεάζει τη ζωή μας;

Το ολόφρεσκο κανάλι στο YouTube με τίτλο «Η ΕΕ με Απλά Λόγια», είναι ελληνικό και φιλοδοξεί να εξηγήσει με εύληπτο τρόπο τα πάντα σχετικά με την ΕΕ.

Από την ιστορία και την ίδρυσή της έως τις τρέχουσες πολιτικές και τα μελλοντικά της σχέδια, το κανάλι θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Στόχος του καναλιού είναι να κάνει τα περίπλοκα ζητήματα προσιτά σε όλους, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις γνώσεις σου.

Είτε είσαι μαθητής που θέλει να μάθει για την Ευρώπη, επαγγελματίας που χρειάζεται ενημέρωση για τις ευρωπαϊκές πολιτικές, ή απλά πολίτης που θέλει να κατανοήσει καλύτερα τον κόσμο γύρω του, τα βίντεο του καναλιού αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσεις γνώσεις για αυτόν τον σημαντικό οργανισμό.

Χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα, οπτικά βοηθήματα και ενδιαφέροντα παραδείγματα, η σειρά «Η ΕΕ με Απλά Λόγια» καθιστά την εκμάθηση για την ΕΕ μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Κάνε εγγραφή στο κανάλι: «Η ΕΕ με Απλά Λόγια»

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal