Dolphin Emulator - Παίξε παιχνίδια Nintendo από τον υπολογιστή και το κινητό σου

Dolphin Emulator - Παίξε παιχνίδια Nintendo από τον υπολογιστή και το κινητό σου

Ο Dolphin Emulator είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν παιχνίδια GameCube και Wii σε υπολογιστές Windows, macOS αλλά και σε Android συσκευές. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα προσομοίωσης, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. 

Ο Dolphin είναι γνωστός για την υψηλή του απόδοση και συμβατότητα με τις εν λόγω κονσόλες της Nintendo. Μπορεί να τρέξει τα περισσότερα παιχνίδια GameCube και Wii με πλήρη ταχύτητα και γραφικά. Ο emulator διαθέτει επίσης μια ποικιλία από δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού, όπως upscaling γραφικών, φίλτρα και cheat codes.

Ο Dolphin είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν παιχνίδια GameCube και Wii στον υπολογιστή τους. Είναι δωρεάν, εύχρηστο και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Φυσικά, ένας εξομοιωτής από μόνος τους δεν ολοκληρώνει την εμπειρία διότι θέλεις και παιχνίδια. Με το κατάλληλο Google search (Wii ή GameCube roms), θα βρεις αυτά που θέλεις. 

Έκδοση: 2407
Μέγεθος: 16.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Android
Κατασκευαστής: Dolphin Emulator Project
Πηγή: el.dolphin-emu.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal