AutoAudioRecorder - Γράψε όποιον ήχο θέλεις στον υπολογιστή σου

AutoAudioRecorder - Δωρεάν πρόγραμμα για να γράφεις τον ήχο στον υπολογιστή

Το AutoAudioRecorder είναι ένα ελαφρύ και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα για Windows που επιτρέπει την άψογη καταγραφή ήχου που αναπαράγεται στον υπολογιστή σου, χωρίς την ανάγκη χρήσης μικροφώνου. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την αποθήκευση μαθημάτων, διαδικτυακών συναντήσεων, μουσικών κομματιών, podcast και άλλων μορφών ήχου.

Αυτόματη Εκκίνηση/Διακοπή

Μία από τις βασικές δυνατότητες του AutoAudioRecorder είναι η αυτόματη εκκίνηση και διακοπή εγγραφής. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα την καταγραφή όταν ανιχνεύσει ήχο και να σταματήσει αυτόματα όταν δεν υπάρχει ήχος για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει ότι οι εγγραφές σου δεν περιέχουν περιττούς ή καθόλου ήχους.

Ρύθμιση Πλήκτρων Συντόμευσης

Για να κάνεις την εμπειρία σου ακόμα πιο βολική, το AutoAudioRecorder σου επιτρέπει να ορίσεις πλήκτρα συντόμευσης για την εκκίνηση, τη διακοπή και την παύση της εγγραφής. Αυτό σου δίνει άμεσο έλεγχο της καταγραφής χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις συνεχώς το πρόγραμμα.

Φορητότητα

Το πρόγραμμα, εκτός από την εγκαταστάσιμη μορφή του, διατίθεται σε φορητή έκδοση (portable), που σημαίνει ότι μπορείς να το έχεις μόνιμα σε ένα USB φλασάκι, και να το χρησιμοποιείς σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης. 

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι το AutoAudioRecorder αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο εγγραφής ήχου για τον υπολογιστή τους. Η αυτόματη εκκίνηση/διακοπή, η επανάληψη εγγραφής και η δυνατότητα ρύθμισης πλήκτρων συντόμευσης το καθιστούν ιδανικό για διάφορες χρήσεις.

Έκδοση
: 1.0 
Μέγεθος: 2.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: autoclose.net
Πηγή: autoclose.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal