«Ο Κόμης Μοντεχρήστος» - Δωρεάν μυθιστόρημα σε εικονογράφηση και κείμενο του Πάνου Παχνέλη

Ο Κόμης Μοντεχρήστος - Δωρεάν μυθιστόρημα


Περίληψη βιβλίου

Ο Εδμόνδος Νταντές, ένας τίμιος και φιλόδοξος ναυτικός, φυλακίζεται άδικα για προδοσία λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, Μερσέντες. Κατά τη διάρκεια της 14ετούς φυλάκισής του στο φρούριο Ιφ, ο Εδμόνδος γνωρίζει τον συγκρατούμενό του, τον γέρο Αββά Φαρία, ο οποίος του αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός κρυμμένου θησαυρού στο νησί Μοντεχρήστο.

Μετά τον θάνατο του Αββά, ο Εδμόνδος δραπετεύει, ανακαλύπτει τον θησαυρό και υιοθετεί την ταυτότητα του Κόμη Μοντεχρήστο, ενός πλούσιου και ισχυρού άνδρα.

Χρησιμοποιώντας τα πλούτη και την εξυπνάδα του, ο Μοντεχρήστος ξεκινά ένα σχέδιο εκδίκησης ενάντια σε όσους τον αδίκησαν, όπως ο Ντανγκλάρ, ο Φερνάντ και ο Βιλέφορ.

Καθώς η εκδίκησή του εξελίσσεται, ο Μοντεχρήστος έρχεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα και αναρωτιέται για το νόημα της συγχώρεσης και της συμπόνιας.

Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο «Ο Κόμης Μοντεχρήστος», του Πάνου Παχνέλη, ο οποίος το εικονογράφησε και έγραψε το κείμενο, συμπυκνωμένο σε 30 σελίδες! Το βιβλίο φιλοξενείται σε PDF στην Ανοικτή Βιβλιοθήκη του Γιάννη Φαρσάρη. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 14.9 MB
Σελίδες: 30
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Δούμας (Πατέρας)
Κείμενο-Εικονογράφηση: Πάνος Παχνέλης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal