Λεξικό Email Marketing - Κατέβασε δωρεάν τον ελληνικό οδηγό της Άσπας Τσαμαδή

Δωρεάν λεξικό email marketing

Στον ψηφιακό κόσμο, όπου οι επιλογές για την προώθηση μίας επιχείρησης είναι άπειρες, το email marketing παραμένει ένα από τα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά εργαλεία. Με εκτιμώμενη απόδοση επένδυσης (ROI) που αγγίζει το 4200%, αποτελεί απαραίτητο όπλο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Ωστόσο, για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο email marketing, η πληθώρα όρων και τεχνικών εννοιών μπορεί να φαντάζει ακατανόητη. Από το «Click-through rate» μέχρι το «A/B testing», εύκολα μπορεί κανείς να χαθεί σε αυτό το λαβύρινθο ορολογίας.

Γι' αυτόν τον λόγο, η Άσπα Τσαμαδή δημιούργησε το απόλυτο λεξικό email marketing. Έναν ολοκληρωμένο οδηγό όρων σε μορφή e-book που θα σε οδηγήσει με σιγουριά στον κόσμο του email marketing, εξηγώντας σε με απλά λόγια κάθε απαραίτητη έννοια.

Είναι το ιδανικό εργαλείο για:

  • Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του email marketing χωρίς να χρειαστούν εξειδικευμένες γνώσεις.
  • Επαγγελματίες marketing που θέλουν να εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες και να βελτιστοποιήσουν τις στρατηγικές τους.
  • Οποιονδήποτε θέλει να μάθει την ορολογία του email marketing και να χτίσει ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες του.
 
Κατέβασε το e-book: Λεξικό email Marketing

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal