Floorp Browser - Ο νέος σου σύντροφος στο διαδίκτυο

Floorp - Δωρεάν ασφαλές browser βασισμένος στον Firefox

Ξεχώρισε από το πλήθος των browsers με το Floorp, ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης βασισμένο στο Firefox, που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που θα εκτοξεύσουν την εμπειρία σου στο επόμενο επίπεδο.

Ευελιξία και προσαρμογή στα μέτρα σου

Κάθετη διάταξη καρτελών: Αποχαιρέτησε την οριζόντια συμφόρηση! Το Floorp σου δίνει την επιλογή να τοποθετήσεις τις καρτέλες σου κάθετα, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στην οθόνη σου και βελτιώνοντας την οργάνωση σου.
Προσαρμοστικότητα: Προσάρμοσε το Floorp στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Επίλεξε θέματα, τροποποίησε γραμματοσειρές και χρώματα, ρύθμισε τις λειτουργίες και δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον περιήγησης για εσένα.
Διπλή πλαϊνή μπάρα: Η διπλή πλαϊνή μπάρα του Floorp σου δίνει άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία σου, όπως σελιδοδείκτες, ιστορικό, επεκτάσεις και ρυθμίσεις. Μπορείς επίσης να ανοίξεις ιστοσελίδες απευθείας στην πλαϊνή μπάρα, για μια πιο ευέλικτη εμπειρία multitasking.

Προστασία και ιδιωτικότητα

Ενισχυμένη προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό: Το Floorp ενσωματώνει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για να σε προστατεύει από online απειλές.
Αποκλεισμός διαφημίσεων: Απολαμβάνεις μια καθαρή και απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.
Προστασία της ιδιωτικής σου ζωής: Το Floorp σέβεται την ιδιωτικότητά σου και σου δίνει τον έλεγχο των δεδομένων σου.

Επιπλέον δυνατότητες

Υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών: Χρησιμοποίησε το Floorp με διαφορετικά προφίλ για να διαχωρίσεις την προσωπική σου από την επαγγελματική χρήση ή για να δημιουργήσεις ξεχωριστούς χώρους για κάθε μέλος της οικογένειας.
Συγχρονισμός δεδομένων: Κράτησε τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό και τις ρυθμίσεις σου ενημερωμένα σε όλες τις συσκευές σου με τον εύχρηστο συγχρονισμό δεδομένων του Floorp.
Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης: Κατέβασε αρχεία γρήγορα και εύκολα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης του Floorp.

Εν κατακλείδι, αν ο browser που ψάχνεις θέλεις να σου προσφέρει ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ασφάλεια και πλήθος δυνατοτήτων, το Floorp αποτελεί την ιδανική επιλογή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ανοικτού κώδικα, διαθέσιμο για τα τρία βασικά λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, Linux και υπάρχει διαθέσιμη μια Portable έκδοση. 

Έκδοση: 11.14.1
Μέγεθος:78 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: floorp.app
Πηγή: floorp.app 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal