Euro 2024: Γερμανία - Σκωτία δωρεάν και ζωντανά

Euro 2024: Γερμανία - Σκωτία δωρεάν και ζωντανά

Σε λίγες ώρες (22:00), η «στρογγυλή θεά» θα κυλήσει στα γήπεδα της Γερμανίας, σηματοδοτώντας την έναρξη του πολυαναμενόμενου Euro 2024! Η ΕΡΤ, όντας πιστή στο ραντεβού της με τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, ετοιμάζεται να μεταδώσει και αυτή τη φορά ζωντανά και με πλούσια κάλυψη τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του θεσμού.

20 χρόνια μετά την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004 από την «χρυσή» ελληνική ομάδα, η ΕΡΤ φέρνει ξανά στους δέκτες μας την ατμόσφαιρα και το πάθος του κορυφαίου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού γεγονότος. Απόψε, η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σκωτία, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τον 1ο όμιλο, που θα λάβει χώρα στο Allianz Arena του Μονάχου.

Στα πλαίσια της ζωντανής μετάδοσης, ο Ιωσήφ Νικολάου θα αναλάβει την περιγραφή του αγώνα, ενώ στο σχόλιο θα βρεθεί ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντέμης Νικολαΐδης.

Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο, συγκινήσεις και άφθονο θέαμα! Παρακάτω σου έχω το link της Live μετάδοσης μέσω διαδικτύου: Γερμανία - Σκωτία (Live μετάδοση)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal