Astronio Live - Όλες οι εξελίξεις στην AI σε μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσεις

Astronio Live - Όλες οι εξελίξεις στην AI

Μετά την επιτυχημένη ζωντανή εκπομπή του Astronio για τις εξελίξεις στην AI (τεχνητή νοημοσύνη), η οποία πραγματοποιήθηκε πέρυσι (15 Ιουνίου 2023) παρέα με τους εκλεκτούς Δρ Ιωάννη Καραγεώργο και Φώτη Ζανταλή, σήμερα, προγραμματίστηκε η συνέχεια της εκπομπής, με τους ίδιους καλεσμένους, για να συζητήσουν για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, διότι ένας χρόνος είναι αρκετός ώστε τα νέα για τη συγκεκριμένη θεματολογία να είναι εντυπωσιακά και αρκετά!  

Σήμερα λοιπόν, στις 21:00 ακριβώς, μην χάσεις το Live του Astronio διότι θα ειπωθούν σημαντικά πράγματα, και όπως γνωρίζουμε από την ποιότητα του καναλιού τόσα χρόνια, θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες πηγές ώστε να μάθεις με έγκυρο τρόπο για ένα θέμα που έχει επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα. 

Πιο κάτω σου παραθέτω το προγραμματισμένο Live του καναλιού, για να το δεις άμεσα όταν ξεκινήσει παρέα με την αγαπημένη σου σελίδα (dwrean.net). Κάνε παγωμένο φραπέ, βάλε στο φουλ το κλιματιστικό και ας απολαύσουμε μαζί αυτή την εκπομπάρα! 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal