Gboard - Το κορυφαίο δωρεάν πληκτρολόγιο για Android και iOS με πάνω από 5 δισεκατομμύρια λήψεις

Gboard πληκτρολόγιο Google για Android

Το Gboard, το δωρεάν πληκτρολόγιο της Google, έχει ήδη ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια λήψεις και θεωρείται από πολλούς μια απαραίτητη εφαρμογή για συσκευές Android και iOS. Με ισχυρά χαρακτηριστικά και κορυφαία απόδοση, το Gboard έχει καθιερωθεί ως η καλύτερη επιλογή για ταχύτητα και άνεση στην πληκτρολόγηση.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Gboard

  • Ταχύτητα και αξιοπιστία στην πληκτρολόγηση: Το Gboard εξασφαλίζει γρήγορη και ομαλή πληκτρολόγηση, είτε γράφεις μηνύματα είτε αναζητάς περιεχόμενο.
  • Φωνητική πληκτρολόγηση: Με τη δυνατότητα φωνητικής εισαγωγής, μπορείς να γράφεις μηνύματα χωρίς χέρια, απλώς υπαγορεύοντας το κείμενο.
  • Αναζήτηση Emoji και GIF: Βρες εύκολα το emoji ή το GIF που επιθυμείς, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης.
  • Πολύγλωσση υποστήριξη: Το Gboard υποστηρίζει την πληκτρολόγηση σε πολλές γλώσσες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις πληκτρολόγιο.
  • Glide Typing: Το χαρακτηριστικό Glide Typing σου επιτρέπει να πληκτρολογείς γρήγορα, απλώς σύροντας το δάχτυλό σου από γράμμα σε γράμμα, μειώνοντας τον χρόνο και την προσπάθεια.
  • Διόρθωση κειμένου: Απίστευτο χαρακτηριστικό που διορθώνει τις λέξεις κατά την πληκτρολόγηση, κάνει προτάσεις επόμενων λέξεων και φυσικά διαθέτει ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο!

Google αναζήτηση απευθείας από το πληκτρολόγιο

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Gboard είναι η ενσωμάτωση της Google Αναζήτησης. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο Google χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις την εφαρμογή ή να βγεις από το παράθυρο συνομιλίας. Όλα γίνονται απευθείας από το πληκτρολόγιο, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και ενισχύοντας την παραγωγικότητά σου.

Γιατί να επιλέξεις το Gboard

Με τη συνεχή βελτίωση από τη Google και την προσθήκη νέων λειτουργιών, το Gboard παραμένει στην κορυφή των εφαρμογών πληκτρολόγησης. Η ευχρηστία, η πολυγλωσσική υποστήριξη και η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε εργαλεία όπως η Google Αναζήτηση και τα GIF, το καθιστούν μια αξεπέραστη επιλογή για εκατομμύρια δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Έκδοση: 14.6.03
Μέγεθος: 78 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
    Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal